Qui vagi a Croàcia per no dormir i estar tot el dia de festa o simplement per sortir una nit, el seu lloc es la platja de Zrce. No és l'únic lloc que hi han discoteques, també es pot trobar ambient a Hvar o a Brac, però Zrce es diferent. Aquesta platja està situada a la Illa de Pag a la població de Novalja. Aquí trobareu la música de diferents DJ's del moment en dues discoteques que estan obertes les 24h del dia: Papaya Club i Aquarius. Si entreu a les respectives webs podreu veure els DJ com ara Fedde Le Grand, Benny Benassi... Podeu trobar vídeos al Youtube posant Zrce i veureu l'ambient que es cou, també hi han diferents grups de facebook tant de les discoteques com de gent que passa l'estiu a l'illa, cal dir que si pot arribar tan amb ferry com amb cotxe passant per un pont situat al sud.



1 comentaris:

At 12 d’agost del 2014, a les 11:11 Nova Casa Editorial said...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.

 

Publica un comentari a l'entrada