Tribunj és un poble situat a la Dalmàcia central, molt a prop de Sibenik. És un poble magnífic que es divideix en dues parts, una que està dins del continent i un altre part molt petita que queda separada per un canal i que només els uneix un petit pont de pedra. Davant del poble, uns 100 metres mar endins, hi ha dues illes: Lukovnik i Logorum. La primera d’elles és molt petita i l’altre que queda separada per un espai molt petit és una mica més gran, les dues no estan habitades i plenes d’arbres. L’aigua, com a tot Croàcia, és cristal•lina i pots veure bastants peixos nedant tranquil•lament.

Recomano un apartament que es troba davant d’un restaurant que es diu Luna. Per trobar-lo aneu a buscar el pont de pedra, allí veureu una plaça amb una escultura que és un ruc de ferro. A la part de la plaça que toca al mar, hi ha el restaurant i l’apartament que fa cantonada. Hi ha unes vistes extraordinàries, a primera línea de mar amb les illes davant i a l’esquerra el pont de pedra.

Es un bon lloc per dormir i poder visitar el Parc Nacional de Krka, Sibenik, Split, Trogir, Primosten i les illes de Hvar i Brac.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada